Lidmaatschap

Start vandaag met trainen!

  • Daarnaast biedt Ultimate Gym Winschoten een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Of je nu wilt werken aan je conditie, spierkracht wilt opbouwen of gewoon wilt ontspannen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Onze moderne fitnessapparatuur is van hoge kwaliteit en onze ervaren trainers staan altijd klaar om je te begeleiden en te motiveren.Naast de reguliere fitnessruimte bieden we ook groepslessen aan, zoals yoga, zumba en kickboksen. Deze lessen worden gegeven door professionele instructeurs die je helpen om het maximale uit je training te halen. Bovendien zijn de groepslessen een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te werken aan je doelen.Ultimate Gym Winschoten hecht veel waarde aan een schone en veilige omgeving. Onze faciliteiten worden regelmatig schoongemaakt en we zorgen ervoor dat alle apparatuur goed onderhouden wordt. Daarnaast hebben we ook douches en kleedkamers beschikbaar, zodat je na je training fris en schoon naar huis kunt gaan.

    Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Ultimate Gym Winschoten en ontdek de voordelen van onbeperkt sporten voor een betaalbare prijs. Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf de positieve sfeer en professionele begeleiding die wij bieden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze sportschool en samen te werken aan een gezondere en fittere versie van jezelf.

    Bij Ultimate Gym Winschoten sport je onbeperkt, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor €23.95 per maand.

  • Het aanmelden voor een proefles doe je op deze site, inschrijven vindt na kennismaking plaats bij de Ultimate Gym balie of via de website.
  • Uitschrijven kan eveneens via de balie op locatie of via de email.