Freestyle

Freestyle / Power

een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Freestyle is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

De muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart moment en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen, biceps, triceps, schouders en buik

Deze les wordt met motiverende muziek in groepsverband gegeven.

Tijdens deze training train je met gewichten verschillende fitness oefeningen op herhaling. Hierbij komen  alle spiergroepen van je lichaam aan bod. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten gewichten; barbells, dumbbells, gewicht manchetten. Je kunt per spiergroep  zelf je gewicht instellen, zo kun je de intensiteit van je training zelf bepalen. Je krijgt adviezen over het ophogen van de gewichten, je zult merken dat jouw kracht van jouw hele lichaam versterkt. Ook worden er veel calorieën verbrandt, doordat deze manier van trainen het metabolisme wordt verhoogt. 

Zo word je aanzienlijk fitter in slechts een uurtje tijd.